دبير علمي همايش
دکتر سيدامير امين يزدي

Yazdi


دبير اجرايي همايش

دکتر مجتبي کفاشان کاخکي

kafashan


پيوند هاي مفيد
   
تحول انسان به عنوان اشرف مخلوقات فرايندي پيچيده از تعامل عوامل گوناگون زيستي، رواني، اجتماعي و فرهنگي است که در نتيجه آن قابليت هاي تفکر، زبان، خلاقيت، حل مساله، خودآگاهي وتوانايي برقراري ارتباط صميمي با انسان ها شکل مي گيرد. بديهي است ميزان دستيابي به قابليت هاي فوق تعيين کننده بهداشت رواني و چالش در هر کدام از آنها موجبات آسيب رواني و اجتماعي است. شاخص هاي توسعه يافتگي اقتصادي،  اجتماعي و فرهنگي هر جامعه سالم و پيشرفته ، وابسته به وجود انسان هايي است که در فرايند تحول به قابليت هاي خلاقيت، صميميت و تفکر منطقي دست يافته باشند.
بديهي است نقش دوران اوليه زندگي در شکل گيري شخصيت بسيار با اهميت است.  کودک در بافت خانواده از روابطي بهره مند مي شود که موجبات شکل گيري احساس دلبستگي، امنيت، خودآگاهي و تفکر مي گردد.  مادر که در همه فرهنگ ها مورد ستايش و تقديس قرار گرفته است محور اين تحولات کليدي است. در درون روابطي گرم و صميمي، مادر نيازهاي اوليه کودک را عاشقانه پاسخ مي دهد تا اولين تجارب کودک ازدنياي انسانها آميخته با عشق و ايمني باشد. چنين طرحواره اي از مادر باعث آرامش و علاقه مندي به دنياي پيرامون مي گردد که سنگ بناي کنجکاوي و يادگيري هاي بعدي است. در درون تعاملات نوزاد با مادر فرصت هاي بي بديلي جهت پرورش هوش، هيجانات و مهارت هاي اجتماعي فراهم مي گردد به گونه اي که مي توان سلامت و يا اختلالات رواني آينده کودک را تا حد زيادي وابسته به کيفيت پرستاري و ارتباط مادر و فرزند دانست. 
پژوهشگران حيطه تعليم و تربيت و روانشناسي کودک بر اين عقيده اند که مهارت هاي والدگري عمدتا اکتسابي و قابل يادگيري اند و ضرورت دارد تا کارشناسان، پژوهشگران و دست اندرکاران تعليم و تربيت دوران کودکي با آسيب شناسي روابط تربيتي اوليه و آموزش مادران و مربيان تلاش نمايند تا کيفيت پرورش وتحول دوران کودکي را ارتقا دهند. بديهي است چنين فرايندي مي تواند نقش شگرفي در بهداشت رواني انسا نها و نيز پيشرفت اجتماعي و فرهنگي کشور عزيزمان ايران داشته باشد.

هدف همايش جايگاه و نقش مادر فراهم نمودن فرصتي جهت تبادل يافته هاي پژوهشي و دانش روانشناسان، جامعه شناسان و متخصصان تعليم و تربيت است تا دانش و فرهنگ مادرانه را نشر و بازتوليد نمايند. بدينوسيله  از همه انديشمندان و پژوهشگران صميمانه دعوت مي شود تا با هدف ارتقاي دانش در تعليم و تربيت دوران کودکي و بازتعريف جايگاه مادر در فرايند تحول و بهداشت رواني انسان ها  مشارکت فعال در همايش داشته باشند. 

با احترام
سيد امير امين يزدي
دبير علمي همايش جايگاه و نقش مادر


تاريخ هاي مهم

ارسال چکيده مبسوط:

(حداکثر 450 واژه) 30 آذر 1397

اعلام نتايج داوري نهايي:

13 بهمن 1397

زمان برگزاري همايش:

11 و 12 اسفند1397


برگزارکنندگان

FUM_Logo

_________________________________________________________


ورود به سيستم


 


 ارسال مجدد ایمیل تایید؟
 فراموشی رمز ورود
 کاربر جدید ؟ ثبت نام

بازديدکنندگان سايت

تعداد کل بازدید: 71303
تعداد کاربران آنلاین: 1
تعداد بازدید امسال: 3295
تعداد بازدید این ماه: 354
تعداد بازدید امروز: 17



  تعداد بازدید کنندگان :71303
©2016 Ferdowsi University of Mashhad.